09 245 25 14 info@kinewel.be

Ons team

 

Kathleen Goossens

Kathleen is de oprichtster van Kinewel en reeds meer dan 30 jaar werkzaam als kinesiste. In de loop der jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een groepspraktijk waar je naast kinesitherapie, ook terecht kunt voor persoonlijke begeleiding, van sportcoaching tot afslankingsbegeleiding en relaxatietherapie.

Kinesitherapie blijft echter de draaischijf van Kinewel en Kathleen haar grote passie. Kathleen houdt steeds de vinger aan de pols en laat zich in de praktijk bijstaan door twee kinesisten die elk hun eigen specialisatie aanbrengen.

Haar drijfveer? Mensen zich goed in hun vel laten voelen en de beste versie van zichzelf leren ontdekken! ⁠

Gino Van Geyte

De personal coaching wordt binnen Kinewel geleid door de man van Kathleen, Gino Van Geyte, professioneel marathonloper en ex-Belgisch loopkampioen. ⁠

⁠Gino weet als topsporter als geen ander hoe sportieve successen en resultaten te behalen. ⁠Iedereen kan bij hem terecht voor een aangepast en medisch onderbouwd en begeleid beweegschema. 

⁠Een beweegschema op maat, voor jong en oud, vrouw of man, recreant of topatleet. Personal training bij Gino is trainen op maat van jouw kunnen.

Louise Blontrock

In de kinepraktijk van Kinewel werken we met verschillende professionele kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Louise maakt sinds 2015 deel uit van het Kinewel-team na haar studies sportfysiotherapie. Ze is gespecialiseerd in dry needling, een behandelmethode in de kinesitherapie die wordt ingezet bij pijnlijke of gespannen spieren. ⁠

Wat haar drijft? Het sociale aspect van de job. “Ik ontmoet heel wat mensen waarmee ik een lange tijd samenwerk wat me de kans geeft om mensen echt goed te leren kennen. Het geeft me veel voldoening als ik mensen kan helpen met hun herstel en tegelijkertijd een persoonlijke band kan opbouwen.” ⁠⁠

⁠⁠Buiten het werk geniet Louise vooral van reizen, tijd met vrienden/familie en sporten natuurlijk! Lopen en koersen zijn haar uitlaatkleppen en geven haar de kracht om er dagelijks te staan voor haar patiënten. ⁠⁠

Margo

Begin 2022 behaalde Margo haar Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en studeerde ze af als sportkinesitherapeut.
“Sport boeit me al van kleins af aan. Ik ben jaren actief geweest als volleybalspeelster. Het begeleiden van sporters om deze zo snel mogelijk terug speelklaar te krijgen is een uitdaging die me dagelijks triggert om mijn therapieën aan te passen en mijn oefeningen uitdagend genoeg en leuk te blijven maken. De begeleiding van niet-sporters daagt me dan weer uit om elke revalidatie aan te passen aan de individuele noden van de patiënt.”

Na haar opleiding verdiepte ze zich in dry needling, een techniek die wordt toegepast om snel en langdurig gespannen spiervezels te ontspannen.

 ⁠⁠