09 245 25 14 info@kinewel.be

Ons team

 

Kathleen Goossens

Kathleen is de oprichtster van Kinewel en reeds meer dan 30 jaar werkzaam als kinesiste. In de loop der jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een groepspraktijk waar je naast kinesitherapie, ook terecht kunt voor persoonlijke begeleiding, van sportcoaching tot afslankingsbegeleiding en relaxatietherapie.

Kinesitherapie blijft echter de draaischijf van Kinewel en Kathleen haar grote passie. Kathleen houdt steeds de vinger aan de pols en laat zich in de praktijk bijstaan door twee kinesisten die elk hun eigen specialisatie aanbrengen.

Haar drijfveer? Mensen zich goed in hun vel laten voelen en de beste versie van zichzelf leren ontdekken! ⁠

Gino Van Geyte

De personal coaching wordt binnen Kinewel geleid door de man van Kathleen, Gino Van Geyte, professioneel marathonloper en ex-Belgisch loopkampioen. ⁠

⁠Gino weet als topsporter als geen ander hoe sportieve successen en resultaten te behalen. ⁠Iedereen kan bij hem terecht voor een aangepast en medisch onderbouwd en begeleid beweegschema. 

⁠Een beweegschema op maat, voor jong en oud, vrouw of man, recreant of topatleet. Personal training bij Gino is trainen op maat van jouw kunnen.

Louise Blontrock

Louise, als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie maakt sinds 2015 deel uit van het Kinewel-team.  Naast algemene kinesitherapie en sportkine is ze  gespecialiseerd in dry needling (opleiding:Trigger-dry needling) een behandelmethode in de kinesitherapie die wordt ingezet bij pijnlijke of gespannen spieren. ⁠Ook heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in bekkenbodem kine (postgraduaat Uantwerpen: bijzondere bekwaamheid in de pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie)

Wat haar drijft? Het sociale aspect van de job. “Ik ontmoet heel wat mensen waarmee ik een lange tijd samenwerk wat me de kans geeft om mensen echt goed te leren kennen. Het geeft me veel voldoening als ik mensen kan helpen met hun herstel en tegelijkertijd een persoonlijke band kan opbouwen.” ⁠⁠

⁠⁠Buiten het werk geniet Louise vooral van reizen, tijd met vrienden/familie en sporten natuurlijk! Lopen en koersen zijn haar uitlaatkleppen en geven haar de kracht om er dagelijks te staan voor haar patiënten. ⁠⁠

Margo Laemers

Begin 2022 behaalde Margo haar Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en studeerde ze af als sportkinesitherapeut.

“Sport boeit me al van kleins af aan. Ik ben jaren actief geweest als volleybalspeelster. Het begeleiden van sporters om deze zo snel mogelijk terug speelklaar te krijgen is een uitdaging die me dagelijks triggert om mijn therapieën aan te passen en mijn oefeningen uitdagend genoeg en leuk te blijven maken. De begeleiding van niet-sporters daagt me dan weer uit om elke revalidatie aan te passen aan de individuele noden van de patiënt.”

Na haar opleiding verdiepte ze zich in dry needling (opleiding: Gent dry-neelding) , een techniek die wordt toegepast om snel en langdurig gespannen spiervezels te ontspannen.

Liselot Vermeersch

De nieuwste telg in de Kinewel familie. Als kinesitherapeut liggen haar interesses bij de werking van het menselijk lichaam, sport en gezonde voeding. 

“Ik ben een sociaal en leergierig persoon die zorgzaamheid en ordelijkheid belangrijk vindt. In mijn vrije tijd ben ik bezig met sporten, koken en ga ik graag op avontuurlijke reizen.”

 ⁠⁠