09 245 25 14 info@kinewel.be
Select Page

Yogalessen

 

Zelfzorg en lichaamswerk

De yogalessen bij Kinewel worden gegeven door Hilde van den Hooff, erkend yogadocente. Hilde begon 25 jaar geleden met de beoefening van yoga en combineerde dit met de verdieping in psychotherapie. Dit onderzoek naar de samenwerking tussen body + mind resulteerde in diverse opleidingen en een grondige kennis rond lichaamswerk.⁠

Via yoga ga je verbinden met jezelf. Verbinden met de spanningen in je lichaam, met vastgeroeste denkpatronen, met versteende gevoelens. En ga je vooral voelen en ontspannen. Klinkt dit je als muziek in de oren? ⁠

Kom langs, sluit aan bij één van de lessen, en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen. ⁠Elke maandag gaan volgende lessen door:

19u30-20u30 – Hatha yoga les

In deze les ligt de aandacht op het fysieke aspect van de yoga. Door verschillende yogahoudingen ontspannen en openen we het lichaam en vergroten we ons lichaamsbewustzijn.

20u30-22u – Inner axis les + yoganidra

In deze les gaat de aandacht naar een diepe ademhalingsreeks in combinatie met yogahoudingen. De yogales wordt afgesloten met een 30’ durende slaapmeditatie.

Je kan de beide lessen afzonderlijk volgen of het hele avondprogramma.

Via yoga ga je verbinden met jezelf. Verbinden met de spanningen in je lichaam, met vastgeroeste denkpatronen, met versteende gevoelens. En ga je vooral voelen en ontspannen.

Prijs:

Hatha yoga les: €14
Inner Axis + yoganidra: €20

Neem je een 10 beurtenkaart

  • 10x hatha yogales: €120
  • 10x Inner Axis + yoganidra €180
  • Het hele programma: hatha yoga + yoganidra €280

De 10 beurtenkaart is 4 maand geldig, vanaf de datum van aankoop. Je kan cash betalen of door overschrijving op rek.nr.: BE17 9531 2350 5621.

Schrijf je in door te mailen naar praktijkdewending@gmail.com.
Eens je bent ingeschreven, vragen we om te verwittigen als je niet kunt komen. Zonder verwittiging wordt je plaats ingenomen ingenomen door iemand anders en wordt de beurt aangerekend. Er is plaats voor max 10 deelnemers.