Rainpharma Dieet

Eigenlijk zijn wij geen fan van diëten. Maar tegelijk kunnen we onze ogen niet sluiten voor het feit dat obesitas wereldwijd een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. Daarom wil RainPharma als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om voorgoed van die ongezonde kilo’s verlost te raken. Zonder mensen schuldgevoelens aan te praten of met de vinger te wijzen.

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie.

Balance box

Even kort samenvatten (elke periode staat in voor 33% van het resultaat):

  • De afslankingsperiode: men volgt het weekschema tot men het gewenste gewicht bereikt heeft. Men komt de eerste keer terug na 10 dagen, daarna elke 1 à 2 weken. In principe doen we deze periode nooit langer dan 12 weken.DOEL: vermageren (eigen vetmassa opeten).
  • De verzilveringsperiode: deze duurt voor iedereen 9 weken. Alle groenten kunnen weer zonder beperking. Men mag ook fruit en zetmeelproducten toevoegen, maar liefst niets op basis van tarwe of koemelk. De klant komt elke week op controle. Men blijft 1 à 2 shakes gebruiken tot het lichaam weer voldoende koolhydraten heeft. Men blijft alle voedingssupplementen gebruiken. Elke week voegen we 1 specifiek voedingsmiddel toe en evalueren we de week erna het effect op die bepaalde persoon. Zolang die blijft afvallen, kunnen we dingen toevoegen.DOEL: de eigen balans zoeken tussen vermageren/verzwaren.
  • De regel van 2: men mag gedurende de volgende 12 maanden niet meer dan 2 kilogram schommelen. Shakes zijn in principe niet meer nodig (maar in de ochtend wel comfortabel) en men blijft bijna alle supplementen nog gedurende minstens 1 jaar doorgebruiken. Ook hier blijven we producten op basis van tarwe (gluten) en koemelk (caseïne) liever mijden (regel: 3 dagen tussen). Men komt 1x per maand (gedurende 12 maanden) bij je terug.DOEL: het lichaam het nieuwe gewicht laten aanvaarden.

Een jojo effect?

We worden na een klassiek dieet weer zwaar omdat we een aanzienlijk deel van onze spiermassa zijn verloren. Onze spieren verslinden energie. Minder spieren verslinden dus minder energie en de overschotten worden opgeslagen in de vetmassa. Dit noemen we het jojo-effect.

Voor alle duidelijkheid: dit jojo-effect speelt niet tijdens het RainPharma dieet, want we hebben onze spiermassa behouden door de eiwitsupplementen.

Bij een klassiek proteïnedieet is de kans op bijkomen na 6 tot 12 maanden veel groter, door de verstoring van de hormonale balans en de darmonvriendelijke producten.

Het ging te snel ?

Dit is een reden waarom we na een dieet weer snel kunnen verdikken. En voor alle duidelijkheid: hieraan ontsnapt ook het RainPharma dieet niet. Het ging te snel!

Eenvoudig gezegd kunnen we stellen dat onze cellen een soort geheugen hebben. Ons lichaam ‘reset’ dat geheugen na 6 tot 12 maanden.

Met andere woorden: ons lichaam zal op slinkse wijze proberen ons weer naar ons oude gewicht te brengen, want het vermoed dat zo’n snel gewichtsverlies niet de bedoeling kon zijn.

Daarom lassen we een hele eenvoudige regel in: de regel van 2. Je moet hebt belang hiervan benadrukken en er eerlijk over zijn. Wie de regel van 2 niet volgt, die staat volgend seizoen weer voor je deur. Inderdaad: élke periode staat voor 33% van het resultaat. De meeste mensen stoppen als ze op gewicht zijn. De rest is toch niet zo belangrijk, denken ze dan. Of ‘het heeft al genoeg gekost’. Die mensen maken een grote fout en het zal hen later nog meer kosten omdat ze opnieuw zullen moeten beginnen.

De regel van 2

Na de verzilveringsperiode bereikten we een bepaald gewicht. Laat ons bijvoorbeeld 60 kilogram nemen. Dit noemen we het nulpunt.

De klant mag nu nooit meer dan 2 kilogram hierboven gaan. Bij 61 is er niets aan de hand, bij 62 kilo is er ook niets aan de hand. Wanneer dit gewicht echter wordt overschreden door 62,1 kilogram te wegen dan moet de klant eerstdaags en onmiddellijk terug alle middelen inzetten om zo snel mogelijk weer helemaal naar het nulpunt te gaan (60 kilogram in dit voorbeeld).

Voor wie het niet op eigen houtje kan: deze persoon start onmiddellijk weer met het weekschema uit de afslankingsperiode tot de 60 kilogram weer bereikt is. Het Smart Nutrition Project volgens is ook een optie.

Smart Nutrition Project

detox – afslanken – huidverbetering
een slim, kort en makkelijk programma
een gezonde break voor een nieuwe start

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken? In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

  • als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken.
  • als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen.
  • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen.
  • als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent.

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden in het verkooppunt waar je deze box gekocht hebt.

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

Inhoud van de box:
1 x Daily Boost 60 caps
1 x Mighty Night 60 caps
1 x Dry Energy 60 caps
1 x Dynamic Q10 45 caps
1 x RainPharma Shake (zelf te kiezen uit 16 smaken)
1 x Shaker Drink More Water
1 x Gebruiksaanwijzing