09 245 25 14 info@kinewel.be

Training en personal coaching

 

Iedereen kan bij Kinewel terecht voor een aangepast en medisch onderbouwd trainings, beweeg – en/of oefenschema, jong en oud, vrouw of man, recreant of topatleet. 

Naast personal en groepstrainingen zijn we ook gespecialiseerd in beweegsessies voor alle niveaus.

De personal coaching en looptraining binnen Kinewel wordt geleid door professioneel marathonloper en ex-Belgisch kampioen Gino Van Geyte. Hij veroverde op zes verschillende onderdelen in totaal twintig Belgische titels en weet dus als geen ander hoe successen en resultaten te behalen. Personal training op maat van jouw kunnen!

De beweegsessies worden gegeven door gediplomeerde kinesisten  op maat.

Alle trainingen gaan door in open lucht in een grote spantent voor de praktijk of in de oefenstudio binnen.

Onze formules

1 op 1 training

Hoogwaardige 1 op 1 begeleiding op maat.

Bij de eerste afspraak wordt een intakegesprek gedaan waarbij grondig geluisterd wordt naar jouw verhaal. Vervolgens stellen wij een plan op dat persoonlijk bij je past. We doen dit volledig in samenspraak met jouw, rekening houdend met jouw medisch en fysiek verleden.

Groepstraining

Total body work-out en Beweeg-je-FIT sessies gedurende 1 uur in een aangename toffe sfeer, gericht op flexibiliteit en krachttraining met o.a. TRX Suspension training oefeningen waarbij de volledige ‘core’ wordt uitgedaagd (bekken, buik-, rug-en borstspieren). Verschillende niveaus van intensiteit. Een eerste kennismakingsles is gratis en vrijblijvend. 

Looptraining

Met een gepersonaliseerd loopschema, onder begeleiding van Gino Van Geyte, kan iedereen zijn doel bereiken. Na een maximale inspanningstest (outdoor) bepalen we je maximale hartslag en wordt er aan de hand van die gegevens een 10-wekenschema opgemaakt. Hierin zijn de test en 2 gezamenlijke trainingen inbegrepen.

Inschrijven

Schrijf je in door te mailen naar info@kinewel.be.

Eens je bent ingeschreven, vragen we om 24u op voorhand te verwittigen als je niet kunt komen (via bovenstaand mailadres of telefonisch via 09/245.25.14 of 0477/51.28.20. Zonder verwittiging wordt je plaats ingenomen ingenomen door iemand anders en wordt de beurt aangerekend. 

Huisregels

  • Elke les later dan 24u voor aanvang geannuleerd wordt aangerekend.
  • Annulering melden via mail info@kinewel.be of telefonisch via 09/245.25.14 of 0477/51.28.20
  • Betaalde lessen en lessenkaarten worden niet terugbetaald.
  • Abonnementen worden betaald bij aanvang van de reeks.