09 245 25 14 info@kinewel.be
Select Page

Personal coaching

 

De personal coaching binnen Kinewel wordt geleid door professioneel marathonloper en ex-Belgisch kampioen Gino Van Geyte. Hij veroverde op zes verschillende onderdelen in totaal twintig Belgische titels en weet dus als geen ander hoe successen en resultaten te behalen.

Een beweegschema op maat, voor jong en oud, vrouw of man, recreant of topatleet. Personal training op maat van jouw kunnen!

Iedereen kan hier terecht voor een aangepast en medisch onderbouwd beweeg – en/of oefenschema. Naast cardiotraining zijn we bovendien ook gespecialiseerd in stabilisatietraining/corestability, TRX Suspension training, enz.

De trainingen gaan door in open lucht in een grote spantent voor de praktijk.

Onze formules

1 op 1 training

Hoogwaardige 1 op 1 begeleiding op maat.

Bij de eerste afspraak wordt een intakegesprek gedaan waarbij grondig geluisterd wordt naar jouw verhaal. Vervolgens stellen wij een plan op dat persoonlijk bij je past. We doen dit volledig in samenspraak met jouw, rekening houdend met jouw medisch en fysiek verleden.

Groepstraining

Total body workout gedurende 1 uur, in een aangename toffe sfeer, gericht op flexibiliteit en krachttraining met o.a. TRX Suspension training oefeningen waarbij de volledige ‘core’ wordt uitgedaagd (bekken, buik-, rug-en borstspieren).

Een eerste kennismakingsles is gratis en vrijblijvend

Looptraining

Met een gepersonaliseerd loopschema, onder begeleiding van Gino Van Geyte, kan iedereen zijn doel bereiken. Na een maximale inspanningstest (outdoor) bepalen we je maximale hartslag en wordt er aan de hand van die gegevens een 10-wekenschema opgemaakt. Hierin zijn de test en 2 gezamenlijke trainingen inbegrepen.

Huisregels

  • Elke les later dan 24u voor aanvang geannuleerd wordt aangerekend.
  • Betaalde lessen en lessenkaarten worden niet terugbetaald.
  • Abonnementen worden betaald bij aanvang van de reeks.