09 245 25 14 info@kinewel.be

RainPharma dieet

 

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden.

Het Rainpharma dieet leidt snel tot gewichtsverlies, wat heel motiverend werkt. De afslankperiode wordt beperkt tot twaalf weken, om zeker niet té veel van je lichaam te vragen.

Het dieet bestaat uit 3 fases waarbij elke fase staat voor 33% van het resultaat:
1. De afslankingsperiode: men volgt het weekschema tot men het gewenste gewicht bereikt heeft. Men komt de eerste keer terug na 10 dagen, daarna om de 1 à 2 weken. In principe doen we deze periode nooit langer dan 12 weken.

DOEL = vermageren (eigen vetmassa opeten).

2. De verzilveringsperiode: deze duurt voor iedereen 9 weken. Alle groenten kunnen weer zonder beperking. Men mag ook fruit en zetmeelproducten toevoegen, zo wordt op maat gewerkt naar een voedingspatroon dat bij jouw past.

DOEL = de eigen balans zoeken tussen vermageren/verzwaren.

3. De regel van 2: men mag gedurende de volgende 12 maanden niet meer dan 2 kilogram schommelen. Shakes zijn in principe niet meer nodig (maar in de ochtend wel comfortabel). Men komt 1x per maand (gedurende 12 maanden) samen voor evaluatie.

DOEL = het lichaam het nieuwe gewicht laten aanvaarden