09 245 25 14 info@kinewel.be

Kyalin dieet

 

Het doel van het Kyalin dieet is om het lichaam te verplichten overtollige vetten te verbranden. Dat kan enkel wanneer het lichaam geen ‘onmiddellijk beschikbare’ energie naar binnen krijgt, geen koolhydraten met andere woorden. Vervolgens moet het lichaam op zoek naar een andere energiebron en spreekt de vetten aan. De vetten vormen immers een reserve aan energie, een soort ‘voorraadkast’.

Het programma bestaat uit een 4-stappenplan:

  1. Afslankfase : Gedurende deze fase volg je een strikt schema op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,…) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!
  2. Reïntroductiefase : Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen. Maar ook zetmeel wordt geleidelijk aan toegelaten.
  3. Stabilisatiefase : In deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu. Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen.
  4. Gezonde voeding : Je hebt je doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.