09 245 25 14 info@kinewel.be

Afslanking

 

Samen slimmer afslanken

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.

Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken.

Bij Kinewel werken we hiervoor samen met drie partners die garant staan voor blijvend resultaat.

Hoe we helpen

Endermologie

Figuurcorrectie door middel van endermologie® is een 100% natuurlijke behandelingsmethode voor de huid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. Doelen zijn o.a. het behandelen van sinaasappelhuid (cellulitis), vetophopingen die “vast” zitten en de voor- en nazorg bij liposuctie in een kliniek.

Kyalin dieet

Het doel van het Kyalin dieet is om het lichaam te verplichten overtollige vetten te verbranden. Dat kan enkel wanneer het lichaam geen ‘onmiddellijk beschikbare’ energie naar binnen krijgt, geen koolhydraten met andere woorden. Vervolgens moet het lichaam op zoek naar een andere energiebron en spreekt de vetten aan. De vetten vormen immers een reserve aan energie, een soort ‘voorraadkast’.

RainPharma dieet

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden.